Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Műanyag ápolás I.

Műanyag ápolás I.

Műanyag ápolás – avagy az is környezettudatosság, ha a meglévőt ápoljuk kidobás helyett

Környezettudatos cégként nagyon fontos számunkra, hogy minél kevésbé terheljük a környezetünket, és eszerint válogatjuk a tisztítószereinket és a karbantartó anyagainkat is. 
A műanyag alapvetően egy megosztó téma, vannak, akik foggal-körömmel küzdenek ellene, vannak, akik ügyet sem vetnek rá, és vannak, akik felelősséggel próbálják az arany középutat megtalálni, hogy ne borítson bennünket be a plasztik tenger.
Emellett számos cég tűzte ki célul, hogy a már meglévő/legyártott műanyagot a lehető legnagyobb mértékben újrahasznosítsa, vagy már egyből ökológiailag lebomló terméket állítson elő.

Egy biztos, a műanyag szerves (vagy inkább szervetlen…) része az életünket, és vannak területek, ahol még jó darabig együtt kell élnünk vele. 
Ebben az esetben sem kell lemondanunk a környezettudatos hozzáállásról, hiszen az egyik legfontosabb lépés – ami manapság már kevésbé hangzatos -, hogy amink van, azt megőrizzük, ápoljuk, legyen az műanyag, vagy bármilyen természetes alapanyag. A pazarlás és a felesleges szemét termelés pont ugyanannyira terheli a környezetünket, mint a műanyag halmozása.

A Magic Plastic minőségi olasz műanyag ápolónk kiváló a járművek belső tereinek tisztítására és ápolására, de a lakásban, kertben előforduló műanyag felületek is hálásak lesznek érte. 
Visszaállítja a műanyag eredeti színét, portaszítóvá és fényessé varázsolja a felületeket. Óv a kifakulástól és a berepedezéstől, és emellett kellemes illatot hagy maga után.
Tartalomhoz tartozó címkék: Autóápolás műanyag ápolás

Keresés